PRIVATE HOME, NOTTINGHAM

 

The project provided the opportunity to demolish a number of inefficient spaces to the rear side of the property allowing the remodelling and extension of the house to both the ground and first floor. The new layout provides contemporary flexible family living, spilling into the garden to maximise the living space both inside and out. Project completed in collaboration with Hipkins Architects.

 

“The architects were both very enthusiastic and professional in their work and the attention to detail was fantastic. Our builder commented that the plans were the most detailed he had seen on a residential build which resulted in the build running smoothly and keeping within budget and time-scale. Every space was well thought out to meet our requirements and the end result and quality has far exceeded our expectations. We have an amazing living space which we would not have achieved without the input of an experienced architect. We would highly recommend them". 


Gavin and Alison O'Neill